Figyelsz te rám egyáltalán?

azt a kutyafáját

2017. nov 17.

5 pont amit mindenki tud a közigazgatási munkakerülőkről

írta: HÁZ
5 pont amit mindenki tud a közigazgatási munkakerülőkről

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek
A közigazgatásban sokan dolgoznak. Ha rájuk gondolunk főleg a következő öt pont juthat egyből eszünkbe:  

1. egész nap csak a lábukat lógatják (ezt ha még jól emlékszem az MSZP-SZDSZ kormányok kezdték elhinteni, hogy szépen le lehessen építeni és jó liberális szokásként a magánszférának kiadni)
2. fél óra késéssel kezdenek, négy órán keresztül ebédelnek, kávéznak majd fél öt előtt öt perccel kiesik a kezükből a toll, és félkor már a bejáratnál állnak sorba, hogy kicsippantva haza induljanak
3. hülyék, nem értenek semmihez sem, máshol nem állnák meg a helyüket és emiatt vannak a közigazgatásban

4. ha valaki valamit elront nincs számonkérve, ez egy nyugdíjas állás 

...
Tovább Szólj hozzá

közigazgatás fizetés nyugdíjas NGM EMMI

2017. nov 16.

LMP - Lelkiismereti Menekültek Pártja?

írta: HÁZ
LMP - Lelkiismereti Menekültek Pártja?

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek
A V ágó Gábor faló elméletén gondolkodó írásomhoz visszakerestem a régi blogbejegyzések között és véletlenül rosszra kattintottam . Mármint úgy rosszra, hogy nem arra amit kerestem .  Nem tudom mi zajlik az LMP háza táján Schiffer tényleg halad a szellemi holdudvarral, vagy bevált az a technika, hogy hitelesek akarunk maradni és emiatt nem adjuk el a lelkünket. DE VALAMI ZAJLIK A HÁTTÉRBEN. Alakul a szellemi erőtér?
lmp-lelkiismeret.jpg
0.   Hadházy Ákos   otthagyta a Fideszt majd csatlakozik
1.   Demeter Márta , otthagyta az MSZP-t feltűnt a színen és csatlakozott
2.   Gémesi György ék feltűntek a színen és úgy néz ki csatlakoznak
3. A kongresszuson vendégek voltak a régebb óta LMP támogatók, ...
Tovább Szólj hozzá

választás Schiffer András LMP KDNP Vágó Gábor Kukorelly Endre Szabó Tímea Élet és Irodalom Horváth András Róna Péter Karácsony Gergely Juhász Péter Jeszenszky Géza Nagy Bandó András Együtt Szigetvári Viktor PM Hadházy Ákos Demeter Márta Pápa Levente Pásztor Magdolna Lukács Katalin Gémesi György

2017. nov 15.

Jelentkezz Te is OPRE képviselőnek!

írta: HÁZ
Jelentkezz Te is OPRE képviselőnek!

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek
Hétvégén találtam rá erre a gyöngyszemre, az OPRE ROMA Pártra, a facebook segítségével, miközben azt böngésztem, hogy a különböző pártok vidéki szervezetei mennyire erősek a facebookon . Majdnem leestem a székről,  mármint  nem gondoltam volna, hogy 2017-ben egy párt képes úgy nekiindulni a kampánynak, hogy jelölteket keres a facebookon. 
image_10.png
Ilyenkor most az a nagy kérdés hogy mikor járok el helyesen, ha jelentkezem és széttrollkodom, vagy ha arra bíztatok másokat, hogy tegyenek így. Mert bár nem ismerem a pártgazdát, de ha nincsen 30 ember sem benn a projektben akkor igenis álljon be egy már működő pártba ami hasonló gondolkodásmódú mint az övé, és képviselje ott az érdekeit, mert ...
Tovább Szólj hozzá

választás roma cigány OPRE

2017. nov 14.

Létezik erős vidéki ellenzék?

írta: HÁZ
Létezik erős vidéki ellenzék?

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

Ki a legény a vidéken? Van-e legény a vidéken? Vágó Gábor azt mondta, hogy helyben a Kecskemét 2 körzetben akár egy falóra is szavazna, ha az a legerősebb jelölt, aki legyűrheti a Fidesz jelöltjét. Akkor elültetett egy gondolatot a fülemben. Azt miszerint az egyéni jelöltre ténylegesen nem párt preferencia szerint fogok szavazni. Na ja, de ezzel a döntésemmel már megint kicsesztem magammal, ugyanis ki lesz a legerősebb jelölt? Működhet-e Vágó elképzelése vidéken, vagy ez ismét csak egy jól hangzó ötlet, ami a valóságban bukik? Szombathelyt példaként véve próbálom megválaszolni ezt a kérdést. Tehát jelen esetben a kérdés, hogy ki lesz Hende Bubu erős ellenfele? 

hendebubu.jpg

Mit tudunk a helyszínről? Vas 1 ...
Tovább Szólj hozzá

politika közélet választás kormány facebook ellenzék Szombathely Jobbik MSZP LMP Fidesz DK Momentum Együtt PM

2017. nov 10.

Elég jól viselkedtél ahhoz idén, hogy a kormány adjon Neked egy stadiont?

írta: HÁZ
Elég jól viselkedtél ahhoz idén, hogy a kormány adjon Neked egy stadiont?

Szerző: Németh Ákos

Puskás Tivadar, a szombathelyi polgármester szerint: a stadion egy olyan ajándék, amit az kap, aki rendesen viselkedik ! Ez már a szervilizmus csimborasszója. Azt hittem lefordulok a székről és dörzsölgettem a szemem meg a fülem, mert nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt mondta. Sajnos nem tudom másképp értelmezni a hallottakat, csak úgy, hogy:

Ebből egyértelműen látszik, hogy maga a polgármester is hűbéresi rendszernek tartja a jelenlegi közállapotokat.

Itt szó sincs arról, hogy a szombathelyi Haladás futballcsapat milyen jól szerepel (annyira nem), vagy a város gazdasági lehetőségei mit tesznek lehetővé, esetleg a szombathelyieket megkérdeznék, hogy mire van leginkább szüksége a városnak! Dehogy, egyszerűen a ...

Tovább Szólj hozzá

foci stadion karácsony futball ajándék Szombathely LMP Jézuska Haladás Puskás Tivadar

2017. nov 09.

Öszefogás? Ugyan! Sunnyogás! De 2018-ban Ki lesz a faló?

írta: HÁZ
Öszefogás? Ugyan! Sunnyogás! De 2018-ban Ki lesz a faló?

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

Tényleg belefáradtam ebbe a sorozatos vitatkozásba, hogy éppen ki a hibás, ki akadályozza azt, hogy a Fidesz leváltásra kerüljön. Csókoltotam ezúton is az LMP-t, a Momentumot , az MKKP-t és az összes többit akik kényszeresen ódzkodnak attól, hogy együttműködjenek. Csókoltatom az MSZP, DK párost akik mérhető támogatottságukkal azon vannak, hogy a politikiai hatalmi Status Quo-jukat fenntartsák. Csókoltatom a Jobbikot aki már a baloldali szavazókra is igényt tart. Csókoltatom az Együtt-PM párost akik ismét sikeresen egymásra találtak. Mindegyiknek megvan a tuti receptje a Fidesz leváltására, mármint azt mondják. 
Amik eddig voltak:
1. Összefogósdi: Kipróbálták 2014-ben. Alapvetően nem jött ...
Tovább Szólj hozzá

politika választás összefogás koordináció Jobbik MSZP LMP DK Momentum PM

2017. nov 08.

Kinyírja a klímaváltozás a magyar bükkösöket és a fenyőket is

írta: HÁZ
Kinyírja a klímaváltozás a magyar bükkösöket és a fenyőket is

De a többi fafajtára is nagy hatással van a globális felmelegedés. A helyzet sokkal rosszabb annál, hogy csak úgy legyintsünk rá.

Szerdán megjelent cikkében a G7 hívja fel a figyelmet arra, hogy a klímaváltozás miatt veszélyben vannak a magyar erdők, különösen a bükk és a fenyő tizedelődik, úgy tűnik: kezd nálunk is helyrehozhatatlan károkat okozni az emberiség lassú katasztrófája.

 

A G7 felhívja a figyelmet arra, hogy sajátos klímája miatt Magyarország az egyik leginkább sérülékeny európai ország az éghajlatváltozás szempontjából. A ‘80-as évektől gyorsuló melegedés következtében a nyári középhőmérséklet 2 Celsius-fokkal nőtt. Az évszázad végére a nyári átlaghőmérséklet 4-5 fokkal lehet magasabb az 1971 ...

Tovább Szólj hozzá

környezetvédelem éghajlatváltozás klímaváltozás

2017. nov 08.

Emlékezések a november 7.-ei nagy októberi szocialista forradalomről

írta: HÁZ
Emlékezések a november 7.-ei nagy októberi szocialista forradalomről

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek
A Munkáspárt egyszerűen közölte a honlapján, hogy Moszkvában nagyszabású megemlékezések voltak .
image_9.png
A Fidesz kiállítást szervezett a Terror házába.

A szombathelyi kutyapártosok meg egy divatárú bolt előtt vigyorogtak egy jót .
image_1_2.png
Most már csak az a kérdés van hátra, hogy kell-e foglalkoznunk a múlt ezen részével, vagy csak dobjuk ki a kukába, mintha meg se történt volna.... Az a baj, hogy Schmidt Mária számomra hiteltelen lett az évek alatt, de tök jó lenne ha egy hiteles történész vagy kiállításszervező azt mondaná, hogy érdemes megnézni.
Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat ( ITT ), hogy mindig lásd, mit ...
Tovább Szólj hozzá

forradalom kommunizmus szocializmus Fidesz Schmidt Mária Terror Háza Kétfarkú Kutyapárt

2017. nov 07.

Mielőtt egy újabb iPhone-t vennél!

írta: HÁZ
Mielőtt egy újabb iPhone-t vennél!

Így okoskodik az Apple, hogy alig kelljen adót fizetniük

Miután az írek behúzták a kéziféket, az Apple nekiállt adóparadicsomokat keresni. Találtak is.

Az offshore adóparadicsomok után máris csak Paradise-iratok (Paradise Papers) néven emlegetett, 13,4 millió aktából álló adattömeg feldolgozásában világszerte 96 sajtó- és médiacég vesz részt, köztük a BBC brit közszolgálati médiatársaság Panorama című tényfeltáró televízióműsorának szerkesztősége és a The Guardian baloldali brit napilap.

A BBC-műsor oknyomozó szerkesztősége által hétfő este ismertetett aktákból az derül ki, hogy az amerikai informatikai óriásvállalat - a világ legnyereségesebb cége - más adóparadicsomok felkutatásába kezdett, miután az ír hatóságok 2013-ban elkezdték bezárni azokat a törvényi ...

Tovább Szólj hozzá

offshore Apple iPhone

2017. nov 07.

Rákos megbetegedéseket okozhat a legelterjedtebb gyomirtó, de a magyar kormány nem lép

írta: HÁZ
Rákos megbetegedéseket okozhat a legelterjedtebb gyomirtó, de a magyar kormány nem lép

A napokban szavaznak arról, hogy engedélyezzék-e továbbra is a mérgező glifozát használatát. Az előző voksoláson Magyarország nem állt be az ellenzők sorába, most megteheti.
A Greenpeace Magyarország, a Levegő Munkacsoport, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Védegylet nyílt levélben kéri Fazekas Sándor földművelésügyi minisztert, hogy a magyar emberek egészségét szem előtt tartva tegyen meg mindent a rákkeltéssel gyanúsított glifozát, a legelterjedtebb gyomirtó szer betiltásáért. Az ügy aktualitása, hogy hamarosan lejár a glifozát uniós engedélye, ezért november 9-én az Európai Bizottságban szavazást tartanak a vegyszer további engedélyezéséről.
gyomirto_stocfoto_1.jpg
A Greenpeace Magyarország, a Levegő Munkacsoport, a Magyar ...
Tovább Szólj hozzá

környezetvédelem környezetszennyezés Greenpeace gyomírtó