2017. nov 09.

Öszefogás? Ugyan! Sunnyogás! De 2018-ban Ki lesz a faló?

írta: HÁZ
Öszefogás? Ugyan! Sunnyogás! De 2018-ban Ki lesz a faló?

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

Tényleg belefáradtam ebbe a sorozatos vitatkozásba, hogy éppen ki a hibás, ki akadályozza azt, hogy a Fidesz leváltásra kerüljön. Csókoltotam ezúton is az LMP-t, a Momentumot , az MKKP-t és az összes többit akik kényszeresen ódzkodnak attól, hogy együttműködjenek. Csókoltatom az MSZP, DK párost akik mérhető támogatottságukkal azon vannak, hogy a politikiai hatalmi Status Quo-jukat fenntartsák. Csókoltatom a Jobbikot aki már a baloldali szavazókra is igényt tart. Csókoltatom az Együtt-PM párost akik ismét sikeresen egymásra találtak. Mindegyiknek megvan a tuti receptje a Fidesz leváltására, mármint azt mondják. 
Amik eddig voltak:
1. Összefogósdi: Kipróbálták 2014-ben. Alapvetően nem jött be, talán csak szegeden és egy-két kőkemény szoci bástyán, bebizonyosodott, hogy a 2+2 a politikában van hogy 2 marad. (kurvára nem sikerült)
2. Koordinált indulás: 2014 Önkormányzati választások Szekszárd kiderült, hogy a koordinált indulás sem működik teljesen (bár valószínüleg a leghatékonyabb) amikor a többi párt (a JOBBIK-ot beleértve) nem indít jelöltet mert teljesen meg van elégedve, hitelesnek tartja a másik jelöltjét. Persze ez érthető, hisz sokkal kevésbé kampányolunk a másik párt jelöltjének (majdnem sikerült).
3. Külső civil jelölt: Navracsics helyére beugrott Kész és majd mindenki elvei, ideológiái hátrahagyásásval beállt mögé, hogy boruljon a 2/3-ad (sikerült).
4. JOBBIK lenyúlja a baloldali szavazókat: időközi választásokon hozott szép eredményt, ahol a hagyományos régi szervezetet üzemeltető mszp-dk helyi szervezetek hajlamosak cigányozni, ott szépen a JOBBIK nyer tulajdonképpen hazai pályán (egész sikeres).
5. Külön utasság: Csókolom bejutottunk a parlamentbe, Királyak vagyunk adjatok egy pacsit! (van, hogy összejön)
6. Előválasztások: Van aki nem fúrta meg az egészet?
00031154.jpeg
Kritizálhatjuk a pártokat, hogyan baszták el, hogyan sunnyogták el 2014-et, hogy az lett a vége ami most van, és most hogy próbálják kényszeresen széttiporni egymást 2018-ra készülve. De tulajdonképpen nem is biztos, hogy ebben Ők a hibásak. 
Mármint Ők ugye azt csinálják, úgy viselkednek ahogy azt mi szeretnénk látni. Láss csodát, az LMP elkezdi szervezettebbnek mutatni magát (leszerzőődtetik Webert, Gyurcsányt a Szél finoman elküldi a búbánatba) és megindul felfelé a közvélemény kutatásokon. A kutyapárt bejelenti, hogy összefog a többiekkel és máris 3%-on mérik (persze a biztonság kedvéért zárójelben hozzátették, hogy csak ha mindenki másik kilép belőle). A Momentum kihozza a programját és mindenki megint róluk beszél. 
A Jobbik-MSZP-DK stagnál körköröz a saját számaik körül.
A lényeg, hogy mindenki ócsárolja hibáztatja a másikat, de senki nem veszi a fáradságot, hogy a odamenjen a lakótelepek és falvak mélyén lakásaik-/házaikból a külvilággal a kapcsolatot az MTV1-Duna kombináción tartó emerekhez. 
Vágó Gábor és Czeglédy Zoltán is megmondta már a frankót. A lényeg, hogy mindenkinek két szavazata van. Az egyik egy egyéni képviselőre a másik egy listára. Ahogy Vágó Gábor mondta, Ő akár egy falóra is szavazni fog Kecskeméten, ha az a legesélyesebb egyéni jelölt, listán meg arra a pártra, akit a legjobbnak tart. Ezt pedig mindenki megteheti aki azt akarja, hogy ne legyen kétharmada a Fidesznek. Ha pedig mindenki így tesz, akkor végre minden párt készülhet arra, hogy ne a másikkal hanem saját magával foglalkozzon végre...
Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!
Szólj hozzá

politika választás összefogás koordináció Jobbik MSZP LMP DK Momentum PM