2017. dec 06.

Ha a PokemonGo politikusokról szólna, akkor az LMP jó helyen állna

írta: HÁZ
Ha a PokemonGo politikusokról szólna, akkor az LMP jó helyen állna

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

A Nemzeti Liberális blokk előrukkolt egy 5 személyből álló listával, ahol a leghitelesebb közéleti személyeket nevezik meg. Nos ez a lista elég erős mind konzervatív, mind baloldali, mind pártot nem választók vannak rajta. Egy 10-es skálán ami az elismerésről szól valószínűleg még egy igaz fideszes, dk-s, de jobbikos is adna legalább 6 pontot bármelyiküknek, és valószínűleg mindenki ismerne legalább 3-at az 5 közül. 
Ismertséget tekintve a Bödőcs-Lukács-Puzsér hármas gyengébben áll a Navracsics-Schiffer duóhoz képest, mert mindegyikük csak bizonyos rétegekben ismertek, de valamelyiket a trióból azért csak ismerik (ha nem más Puzsér tehetségkutatós szereplése révén, bár ebben az esetben lehet, hogy Ő tényleg csak 3 pontot kapna a 10-ből).
schiffer.jpgSchiffer András még mindig sokak szerint a leghitelesebb közéleti szereplő

Az LMP-nek pedig ebből a listából megvolt/megvan a Lukács-Puzsér-Schiffer trió akik már kifejtették szimpátiájukat legalább egy részvétellel. Mondjuk meglepődnék ha Navracsics is beszállna ebbe a társaságba, Bödőcsön is, bár rajta kevésbé. 

Amúgy jók az ilyen gyűjtések, mert megmutatják amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni más pártokkal kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy vannak értékes tulajdonságokkal rendelkező, becsületre méltó emberek ott is. 

Összességében amúgy arról, hogy a listára felkerült Lukács Katalin az jutott eszembe, hogy menő lenne ha az LMP listájának első öt helyében Ő is helyet kapna Demeter Mártával egyetemben.

 

Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

politika Schiffer András LMP Puzsér