2017. júl 04.

Lajosok, menjetek már nyugdíjba!

írta: HÁZ
Lajosok, menjetek már nyugdíjba!

Lajos úgy osztja a címkézéseket, mint a Mikulás az ajándékokat (megjegyzem mindketten csomagokkal szeretnek legszívesebben foglalatoskodni). 2010-ben az LMP-t kommunistázta le, most a miniszterelnököt fasisztázza

TGM jó érzékkel egyből el is küldte nyaralni Lajost, pedig nem pihenést, hanem politikai nyugdíjazást kellene neki javasolni. Nem csak azért, mert általa képviselt vadkapitalista, szélliberális gazdaság- és társadalompolitikai szemléletnek nem lenne már sehol helye a világon, de a mérhetetlen álszentsége miatt is. Az ugyanis nem zavarta, amíg az Európai Parlamentben csücsült, hogy az EU-ból az országot most éppen kivezető angol Konzervatív Párttal, vagy az Orbán Viktorral baráti lengyel Jog és Igazságossággal, sőt ténylegesen fasiszta rendezvényeket tartó balti pártokkal volt egy frakcióban (ti. Európai Konzervatívok és Reformisták). Simán tudott így működni 5 éven keresztül... Ennyit talán Lajos megszólalásainak hitelességéről.

tnuobl.gif

A rossz hírem pedig az, hogy amíg a lajosok nem vonulnak politikai nyugdíjba, addig a regnáló miniszterelnök élete végéig megnyeri az összes választást, és addig ragasztgathatja tele az országot Soros Gyuri bácsis plakátokkal, ameddig csak akarja. A kormányváltás előfeltétele, a régi politikai osztály teljes leváltása.

Szólj hozzá

politika LMP Orbán Viktor Bokros Lajos