2017. sze 05.

Falco füst? Ezt megszívták a szombathelyiek

írta: HÁZ
Falco füst? Ezt megszívták a szombathelyiek

Szerződés: Németh Ákos

 

A minap Hende Csaba éles szemmel észrevette, hogy a szombathelyi Falco füstöl, gyorsan ki is rakott a facebookra, egy posztot, miszerint ez felháborító, és felszólítja őket, hogy szüntessék be ezen tevékenységüket, amíg nincs szűrőberendezésük… egész pontosan:

Nyomatékosan felszólítom a Falco Zrt.-t, hogy tartsa be az ígéretét, és szeptember 30-tól semmilyen szennyezőanyagot ne bocsásson ki! Senki nem szórakozhat a szombathelyiek egészségével, senki nem szórakozhat gyermekeink egészségével!

Dicséretes, hogy így szem előtt tartja a szombathelyiek egészségét, mondjuk azért némileg árnyalja a képet, 2002 óta tehát 15 éve országgyűlési képviselő!!! Ráadásul egy ideig a környezetvédelmi bizottságnak is a tagja volt.

images.jpg

falco_gyar.jpg

Ha valaki megkérdezi a környéken lakókat, ezen 15 év alatt drámaian romlott a helyzet a környéken. Sőt 2012-ben miközben a gyár előtt a lakosok tüntettek ő vidám adta át az új csarnokot:


213555_falco_uzemcsarnok_avato.jpg

Kép forrása: Nyugat.hu

Na de kit érdekel ez már, közelednek a választások, és valamit fel kéne mutatni, mivel eredmény nincs, sőt romlott a helyet, ezért ilyesmit nem nagyon lehet. Szóval maradnak az ígéretek, meg a facebook posztok, és a remény, hogy a választók, elhiszik, hogy bár az elmúlt 15 évben nem sikerült eredményt elérni, na majd most…..  Persze azért erős a gyanú, hogy a választás után, inkább hátradől a képviselő úr, és élvezi jól megérdemelt jutalmát.

hende-csaba-monika-szajlai-speed501-animated.gif

Szólj hozzá

politika közélet környezetszennyezés füst légszennyezés falco Szombathely Hende Csaba