2017. sze 19.

Czeglédy miatt már Molnár is közellenség?

írta: HÁZ
Czeglédy miatt már Molnár is közellenség?

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

Hogy lesz Czeglédy felhasználásával Molnár a közellenség?
Mint azt mindannyian tudjuk, Szombathelyi, lokális szinten a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a "Baloldal" szavazótábor között nincs nagy különbség. A vezető helyi politikusok ugyan megégették magukat "Gyurcsányi elmúlt nyolcév" alatt miatt, de ezekbe az égési sérülésekbe egyáltalán nem haltak bele. Mi több élnek és virulnak avagy éltek és virultak. Ezt jelzi például az a múltkor hallott mondat, hogy a Wagner és az Ipkovich olyan polgármesterek akik egyáltalán nem gazdagodtak a polgármesterségük idején, "Ők becsületesek maradtak."  
Ismerősök ismerősei révén Czeglédyről hallani a következőeket: 
"Rendes fiú volt ez fiatalkorában!", "Nem annyira rossz Ő mint ezek mondják!", "Ingyen képviselte az XY-t is!", "Lehet, hogy van egy kis vaj a füle mögött, de emiatt ne ítéljük el, mennyit segített már Ő az embereknek." stb.
Valószínűleg az ilyen vélekedések miatt vált szükségessé az, hogy háborút indítsanak Czeglédy Csaba ellen, ezáltal az egész helyi baloldalt kriminalizálva, befeketítve ellehetetleníteni. 
Na mármost lépjünk kicsit túl Czeglédyn és felmerül egy másik kérdés. A cél vajon tényleg az, hogy sikerülhet-e Czeglédy által bedarálni a helyi baloldalt vagy inkább az, hogy általa meggyengítsük, megfenyítsük az udvartartást? Eléri-e a célját az, hogy például a Szombathelyi 7 Nap nevű Mészáros Lőrinc /Pannon Lapok Társasága/ által kiadott szenny/bulvárlap a terjedelmének egy ötödében (16-ból 3 oldalon azaz 20% az utolsó oldalon látható önreklámot nem minősíthetjük tartalomnak) azzal foglalkozik, hogy beleégesse az emberek fejébe, hogy Czeglédy bűnöző? De nemcsak Czeglédy van terítéken, hanem "az áruló" Molnár is.
molnar.jpg
Az történt ugyanis, hogy a Czeglédyzős szalagcímek "A baloldal falaz Czeglédynek", "Vagyonnyilatkozati eljárás a képviselő ellen" mellett megtalálató a "Molnár Miklós ismét az MSZP oldalára állt". Tehát az egymás után lévő cikkeket összeolvasva a falazó baloldal oldalára helyezzük a Pro Savariás Molnár Miklóst. Ebből számomra az következik, hogy helyi szinten annyira félnek a kormánypártok hogy a baloldal 2018-ban prognosztizálható szétesése után a baloldali szavazatokat és a fidesz-kdnpből kiábrándult szavazatokat 2019-ben elnyerné előlük a várhatóan függetlenként induló Pro Savaria. Mármint mi más igazolná, hogy miért támadt neki Lőrinc barátunk a Szombathelyi 7 Nap felelős szerkesztőjén, Cseszkó Tamáson keresztül. Pláne ezzel a szöveggel: 
"Koalíciós megállapodást kötött a kormánypárttal, miszerint a polgármester által előterjesztett határozatokat kivétel nélkül támogatja. Úgy tűnik azonban, hogy ezen szerződést immáron nem először rúgja fel egyoldalúan a jelenlegi alpolgármester, akinek szakmai munkáját mi is egyre nagyobb kritikával figyeljük, többek között a STYL-ügy, a hulladékszállítás és a Falco-gyár miatt."
20170916_142108.jpg
Igen jól olvasták, effektíve Molnár Miklós tanúbizonyságát teszi annak, hogy bár a Pro Savaria  közel érzi magát a kormányzathoz, de azért még nem Fidesz-KDNP-nek hívják. Egyházi áthallást adva a történetnek: "ellene mondanak a bűnnek" (azaz a nemzeti oligarchárium ész nélküli építésének). 
Ilyen tempóban már csak az a kérdés, hogy Szombathelyen 2019-ben mekkora politikai átrendeződésekre számíthatunk.
Szólj hozzá

média politika közélet választás Szombathely Fidesz Czeglédy Csaba Pro Savaria Molnár Miklós