2017. okt 14.

Csendes devecseri választások

írta: HÁZ
Csendes devecseri választások

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek
Egy ideje feltűnt nekem, hogy milyen csendesek az időközi választások. Alig beszélnek róluk. Arról, hogy Devecserben október 15-én választások lesznek csak a Polfogadás miatt tudom. Kíváncsiságból rákerestem az interneten a "devecser polgármester választás" keresőszavakkal. Eddig nem is lenne meglepő azonban az egyik találat címe eléggé érdekesnek tűnt. RomNet - - Lesz-e roma polgármestere a jobbikos Devecsernek

Értelemszerűen rákattintottam, hogy tájékozódjak, de csak egy két-három bekezdéses cikkecskére számítottam, ehelyett pedig egy hatalmas utánajárós, a helyzet előzményeit, az összes szereplőt bemutató írás fogadott, ami a Fidesz-KDNP független jelöltjét néhány sorban, a jobbikos jelöltet Ferenczi Gábort több bekezdésben, Kozák Jánost szintén hosszabban, de a jobbikossal ellentétben határozottan pozitívabban. Ezekből pedig egyértelműen kirajzolódik, hogy igen izgalmas a helyzet.

osszeferhetetlen_0.jpg

Mintaterület ez a javából. A Jobbik anno itt mutatta be, hogy eltudja csábítani a baloldal szavazóit.
A város lakosságának pedig 40%-a cigány. Kozák János pedig helyben nagy múlttal rendelkezik, emellett pedig országosan is ismert (2007-es botrány amikor az MCF a Lungo Dromos Farkas Flóriánnal szemben elindította a Lungo Dromos Kozákot, aki nyert is, mivel a 28 fős Lungo Dromból 25 kivonult, az ottmaradt 25 fős MCF valamint 3 Lungo Dromos Kozákot választotta, csak ezt a közigazgatási hivatal elmeszelte). Szóval, ha ezt a 40%-ot Kozák megtudja győzni, hogy szavazzanak rá, és ne ne a szokásokhoz híven az ígéretekre, akkor ilyen téren is példa értékű lehet Devecser. 

kozak.jpg

Persze egy biztos akármi történik pártunk kormányunk nyer. Ugyanis jelen helyzetben Ők nem tudnak veszteni. Ha az embere kikap, akkor függetlenként kap ki, ez nem fáj. Ha a jobbik nyer, akkor a cigányok legközelebb jobban félnek és rá szavaznak majd, hogy ne a jobbik legyen. Ha a a cigány jelölt nyer akkor meg a cigány autonóm területekkel lehet elterelni a figyelmet a mindennapi dolgokról országosan... És tulajdonképpen ezért művészet az, ahogy a Fidesz-KDNP kormányoz kommunikál. 

 

Ne maradj le semmiről! Köved blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

roma cigány időközi választás Jobbik Fidesz Devecser