2017. okt 24.

Indul a casting

írta: HÁZ
Indul a casting

Jön Balázs Péter. Felkészül Bárándy Péter, vagy bárki, aki vállal politikai öngyilkosságot.

Most, hogy Botkát sikerült eltávolítani, az abban aktívan közreműködő Tarjányi Péter felcsapta a telefonkönyvet, és elkezdte keresni benne a neveket, akik mindenek ellenére is hajlandók arcukat adni az MSZP-hez. Úgy látszik a listát ábc sorrendben kezdhette el, mert az első név, akit hírbe hozott a sajtó egy blogoldalra hivatkozva, az Balázs Péter volt.

balazs_peter.jpg

Kell egy jelölt! Vagy Balázs Péter

Nem, nem a Fidesz szimpatizáns színész, hanem Bajnai Gordon egykori külügyminisztere. Mivel az eddig a DK-t és Gyurcsányt mereven elutasító MSZP már DK és Gyurcsány hívő lett, így a hírek szerint Gyurcsányon múlik, hogy Balázs lehet-e a miniszterelnök jelölt, vagy sem.

Ha sem, akkor jöhet a telefonkönyvben az ábc sorrend szerinti következő név, Bárándy Péter. Ő Medgyessy Péter igazságügy minisztere volt. Ha ő sem jön be, akkor mehet tovább a névsor.

barandy-1024x576.jpg

vagy Bárándy Péter

Szanyi Tibornak sajnos nincs szerencséje, mert az sz eléggé hátul van, de a szocialistákat ismerve, eljutnak majd odáig. Szanyi kapitány meg is érdemelné, hogy főszerepet kapjon az MSZP-comedyban. Az október 23-ra egy meglincselt ÁVÓ-s fotójával és az ünnep szó idézőjelbe rakásával készülő EP-képviselő méltó miniszterelnök-jelöltje lenne a szocialistáknak.

18488136_1136870_8bf4647e9481eea85c9dfee9574bd9ff_wm.jpg

vagy bárki hátrébb az ábc-ben

Így, vagy úgy, ha valaki vállalja is a politikai öngyilkosságot, hogy az élére álljon a jelenlegi baloldalnak, valószínűleg bekerül a történelemkönyvekbe, mert bárki is legyen az, valószínűleg ő lesz az MSZP utolsó miniszterelnök-jelöltje.

 

Ne maradj le semmiről! Köved blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

politika közélet választások casting MSZP Gyurcsány Balázs Péter Bárándy Péter Botka