2018. jún 07.

Terry és Amanda útja a szélsőlibsitől, a szélsőbalon át a Fideszig

írta: HÁZ
Terry és Amanda útja a szélsőlibsitől, a szélsőbalon át a Fideszig

Múlt héten szembesítették Vona Gábort Terry Blackkel és Amanda Elstakkal. A két transzvesztita művész(???) szerint Vona Gábor homoszexuális és Terry lakásán intim kapcsolatot folytatott Amandával. A Jobbik volt elnöke perelt az ügyben. 

Terry Black és Amanda Elstak számára nem ismeretlen a politikai közeg, ám meglehetősen furcsa kanyarokkal jutottak el ehhez, a beszéljünk nyíltan, egyértelműen a Fidesz számára kedvező sztorihoz, amivel végig is turnézták a kormánypárti sajtót. Terry Black közéleti karrierjét egyből pártelnökként kezdte. A Szabad Szabadság Párt elnökeként nyolc évig hirdette a liberális elveket. A mikropárt annyira jelentéktelen volt, hogy az interneten sem találni róla semmit. 2009-ben már egy újabb párttal, a Magyarországi Kisebbségek Pártjával próbált bejutni az Európai Parlamentbe. Ez annyira nem sikerült neki, hogy még listát sem tudtak állítani. Sebaj, egy évvel később, 2010-ben már az MSZP színeiben indult el Tökölön önkormányzati képviselői helyért. Ez szintén bukta volt: az összes egyéni helyet a Fidesz vitte el a Pest megyei városban, a három listás pedig a Jobbiknak jutott. Rácz Károly (alias Terry Black) összesen 22 voksot kapott, ezzel 11%-ig jutott.

teryy.jpgamanda_elstak_show_terry_black_musorvezetesevel_a_berliner_revu_teaterben.jpg

Terry Black és Amanda Elstak. Rögös közéleti utakon.

Ebben az időben úgy látszik évente kellett pártot váltania, hiszen 2011-ben már a Zöld Baloldal nevű, amúgy marxista párt Etnikai és Vallási Kisebbségek tagozatát vezeti. Itt már Rási Zoltánnak (alias Amanda Elstak) is komoly szerep jutott, hiszen ő meg a Zöld Baloldal LMBT tagozatának irányítójaként jelent meg. A párt azóta gyakorlatilag elhalt, ám a politika iránt érdeklődő celebjeink tovább keresték a lehetőségeket. Amanda például a Fodor Gábor-féle Magyar Liberális Párt tagja lett 2015. június 1-jétől. Legalábbis a kormányszócső Lokál és Origo szerint. Elég szép ugrás a marixzmustól a neoliberalizmusig eljutni, de úgy látszik, hogy ez nem zavarja Amandát. Fodorékat viszont igen, így honlapjukon jelezték is, hogy az állítás nem igaz.

A jelentéktelen szélsőliberális és szélsőbaloldali pártoktól, az MSZP érintésével így érkezett meg Terry és Amanda a Fideszhez és 2016-hoz, amikor Vona Gábort homoszexualitással kezdték vádolni. Szép karrier az övék, pedig az előadó művészeti pályafutásukról még nem is beszéltünk...

 

Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

politika homoszexuális Jobbik Vona Gábor Terry Black Amanda Elstak