2018. aug 27.

Ne bántsátok Ráhelt!

írta: HÁZ
Ne bántsátok Ráhelt!

Szerző: PFA

Gyakorlott kisgyermekes anyaként bizony elmondhatom barátaim, hogy van néha olyan, amikor csak nézel az ártatlan kis fürtös kétévesedre és nem érted, hogy produkálhat egy ennyire cuki teremtés ilyen büdöset. Valószínűleg Ráhel ugyanígy volt vele, azon a forró nyári napon ott az autópálya mellett. Szerintem sokkot kapott, egy kicsit megzavarodott, és nem tudta mit cselekszik.

Mivel ez irónia, azért szeretném azt is leírni, hogy nekem az első gondolatom az volt: ez a nő gyereket nevel…

Értem, hogy most minden erről szól, és ahogy látom a média – jobb híján – humorral próbálja meg feldolgozni a látottakat, de belebotlottam egy cikkbe, amit azért nem tudok szó nélkül hagyni.

Itt az ifjú titán megvédi hősnőnket, bár annak örülök, hogy egy szó sem esik migránsokról és végülis nem is Soros Györgyöt hibáztatja a pelenkáért. Szerinte a nyomorult ellenzék végre talált magának egy tele fegyvert és diadalmasan feje fölé emelheti, mutogathatja és kárörvendhet.

orban-rahel_resize.jpg

Erre nincsenek szavak

Hmmm…hát mit is mondjak. A portál dolgozói nyilván narancssárga terítőnél reggeliznek és egy ilyen kalács majszolás közben kaptak egy telefont, miszerint világítsák meg másik szemszögből is a sztorit. Ennyire tellett. Egy nyilvánvalóan bicskanyitogató, az országunkat ismét szégyenbe hozó állampolgári viselkedésre előhúzza a ezt a lapot. Hát azt hiszem ez az a pont, ahol csak annyit tudok hozzátenni: erre nincsenek szavak.

 

Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

Orbán Ráhel