Figyelsz te rám egyáltalán?

azt a kutyafáját

2019. jan 14.

Hende Csaba a szennyező multi mellett

írta: HÁZ
Hende Csaba a szennyező multi mellett

Hende már nem háborúzik a szombathelyi Falco gyárral: együtt szerepelnek a propagandalapban

Miközben a hétvégén poreső hullott a szombathelyi Falco-gyár környékén lévő Pick-lakótelepre , a gyár ellen korábban háborút hirdető Hende Csaba , a város Fideszes országgyűlési képviselője valószínűleg kiegyezett a céggel. Másra nem igen tudunk gondolni abból, hogy a korábban Habony Árpád, jelenleg a nagy Fideszes médiaalapítványhoz tartozó Lokál című propagandaújság mostani számában (illetve annak helyi mutációjában) már egy oldalon szerepel Hende és a Falco Zrt. egyik fizetett hirdetése. Hende tehát annyira letette a fegyvert, hogy már nem probléma neki a Fidesz propagandalapjában közösen szerepelni a forgácslap gyárral. 
lok1.jpg
Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat ( ITT ), hogy mindig ...
Tovább Szólj hozzá

Szombathely Fidesz Hende Csaba Lokál Falco

2019. jan 05.

Eljött az idő, hogy újra megtöltsük a teret!

írta: HÁZ
Eljött az idő, hogy újra megtöltsük a teret!

Markó Péter, a Vas megyei közgyűlés korábbi elnökének beszéde

Markó Péter szociológus, közművelődési szakember, címzetes főiskolai docens, két cikluson keresztül (1998-tól 2006-ig) volt a Vas megyei közgyűlés Fideszes elnöke. Polgári konzervatív gondolkodású politikusként fontosnak tartotta, hogy ő is felszólaljon a szombathelyi ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek által szervezett tüntetésen 2019. január 4-én, a helyi Fidesz iroda előtt.

marko_peter.jpg

Fotó: ugytudjuk.hu

Beszédét egyben közöljük:

 

Demokraták!

Ezt írja II. János Pál pápa január negyedikére a Breviáriumában: „Az ember nem élhet remény nélkül. Egyetlen ember sem élhet a jövő távlatai nélkül” Ezt a reményt és a jövőt vennék el tőlünk. Hagyjuk ezt?

Közel 600 ezer tehetséges fiatal magyar ...

Tovább Szólj hozzá

tüntetés Szombathely Fidesz Markó Péter

2018. nov 14.

Cöfögés

írta: HÁZ
Cöfögés

Szerző: Horváth Zoltán

Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül élők a hasukat fogták a nevetéstől és Tordai is úgy fogja ma álomra hajtani a fejét, hogy azon ábrándozik mennyire jól megmondta most a kormánynak, ám sajnos a való világban élőket az ilyen akciók inkább meggyőzik arról, hogy helyesen döntöttek áprilisban, hogy otthon maradtak.

tordai.jpg

Mindenesetre a Párbeszéd által megkezdett diskurzust tartjuk annyira fontosnak, hogy reflektáljunk arra. Szóval:

Párbeszéd, Párbeszéd, ...

Tovább Szólj hozzá

politika Parlament Párbeszéd PM Tordai Bence

2018. nov 09.

Uzsorakamat 2018-ban

írta: HÁZ
Uzsorakamat 2018-ban

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

uzsora.jpgAzt gondolnánk, hogy az uzsorakamat csak a végeken létezik, ahol már végképp a helyi kiskirályok az urak, akiktől néhol még a karhatalom is fél. Közben pedig elég csak megnyitni és alaposabban megnézni például az egyik mobilszolgáltató hírlevelét, ahol magukat tök jófejnek beállítva felajánlják a feltöltő kártyásoknak azt a lehetőséget, hogy ha megszorulsz, akkor kisegítenek 800 Ft-tal cserébe legközelebbi feltöltésedkor levonnak 1000 Ft-ot.  Csak azt nem értem, ha ilyen jófejek akarnak lenni, akkor miért nem adják azt simán ingyen, mármint, hogy levonjanak a későbbiekben 800 Ft-ot, minden más nélkül.  

Nekem nem feltétlenül számítana ez a 200 Ft, de hogy amikor havonta náluk hagyok kb. 3000 ...
Tovább Szólj hozzá

mobil kamat uzsora mobilszolgáltató

2018. nov 05.

Ki a lópikulát érdekel a cigányság?

írta: HÁZ
Ki a lópikulát érdekel a cigányság?

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

Szeptember 22-én rendezték meg a Roma Pride-ot, sorban a hatodikat. Nekem csak az elsőt. Tavaly nem sikerült elmennem, amit szívből bántam. Ekkor volt az ominózus eset, hogy a MÁV-nak nem tetszett, hogy a nyugatinál emléktáblát kapjon Puczi Béla egyik ott halálra fagyott, a nemzeti hősök archívumából indok nélkül kimaradt honfitársunk, aki sokunknak magyarabb volt, ugyanakkor az állampolgárság megszerzéséhez nem eléggé. 

Idén elmentem. Meglepően kevesen voltak. Talán azért, mert délelőtt esett az eső, talán másért. Talán még azt is megkockáztatom, hogy vidékről majdnem annyian, mint Pestről. Volt box edző aki csak emiatt, egyenesen Londonból repült haza a menetre. Volt, aki csak Szlovákiából.  

romapride.jpg
...
Tovább Szólj hozzá

roma cigány pride

2018. okt 18.

Ez a kép bizonyítja, hogy végleg megváltozott a Jobbik

írta: HÁZ
Ez a kép bizonyítja, hogy végleg megváltozott a Jobbik

Szerző: Horváth Zoltán

Sneider Tamással készített interjút az Index . Bár az interjúban nincs szó róla, de a Jobbik elnöke mögött látható térképen nem Nagy-Magyarország térkép látható. Tehát biztos: a Jobbik politikája végleg megváltozott.  

Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat ( ITT ), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Tovább Szólj hozzá

2018. okt 16.

Nem csak a gonosz nagyvállalatok a hibásak.

írta: ztamasz
Nem csak a gonosz nagyvállalatok a hibásak.

Aki ismer az tudja, hogy kritikus vagyok másokkal és magammal szemben is. Különösen a nagy multi cégekkel és a nagyhatalmakkal szemben, mivel nekik a legkisebb lépésük is sokkal nagyobb hatással van a viselkedésünkre, a környezetünk alakulására mint bármelyikünknek a teljes viselkedésének a megváltoztatása. Most kicsit mégis úgy érzem meg kell védenem Őket.

Friss hírként olvastam az általam egyébként nagyon szeretett  (bár néha kritikus szemmel olvasott) Greenfo -n a Greenpeace-hez kötődő  Break Free From Plastic mozgalom legújabb felmérését. E szerint a gonosz nagyvállalatok a következők:

műanyag szennyező top 10 cég

Az egésszel annyi a bajom, hogy most beállítjuk Őket mint a legnagyobb szennyezők, miközben bűnösök közt cinkos aki néma. Mert bár ...

Tovább Szólj hozzá

környezetvédelem hulladék műanyag Greenpeace

2018. okt 12.

Hende Csaba és Ceausescu egy oldalon

írta: HÁZ
Hende Csaba és Ceausescu egy oldalon

Szerző: nemisvagyokhülyegyerek

Egy platformra került Ceausescu a Kárpátok géniusza Hende Bubu Alpannóniai géniusszal.  
kep_1.png
Legalábbis egy aukció erejéig, ahol a fényképeikre lehet licitálni . Elég bizarr ízlés kellhet ahhoz, hogy valaki bármelyik képet is otthonában kitegye a falra, de semmi sem elképzelhetetlen, mindenesetre, remélem nem ezeket kapom karácsonyra.


u.i.: amúgy pont az ilyen hatás vadász címeket utálom a hivatásos újságírók cikkeinél...
Tovább Szólj hozzá

2018. okt 05.

Kiemelten hatékony a munkája, szóval repül

írta: HÁZ
Kiemelten hatékony a munkája, szóval repül

Szerző: Horváth Zoltán

Prőhle Gergely távozása a Petőfi Irodalomi Múzeum éléről már nem csupán szóbeszéd. A hírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma erősítette meg közleményében . Prőhle a Magyar Idők által kezdeményezett, saját embereiket kinyírni hivatott kultúrharc egyik első célpontja volt, akinek azt rótták fel, hogy múzeuma rendszeresen hív meg kormánykritikus írókat, költőket. Az igazgató és a védelmére kelő korábbi kulturális államtitkár, L. Simon László szerint nem az a mérce, hogy ki hova teszi a voksot, hanem hogy ki képes remekműveket alkotni. Nem nekik lett igazuk. Nem ez számít. Sőt! Nem is az, hogy ki hova X-el. Prőhle Gergely vállaltan jobboldali, bár még a Fidesz polgári vonalához tartozik. Márpedig a ...

Tovább Szólj hozzá

kultúra Prőhle Gergely

2018. okt 02.

Az influenser és az instant boldogság

írta: HÁZ
Az influenser és az instant boldogság

Szerző: Horváth Zoltán

Az Etalon magazin már címében garantálja a hitelességet, a mintaadást, ugye? Az ingyenes magazin mintha nem trendi dizájnfotókkal, szépségápolási tippekkel és zsibbasztó reklámokkal lenne tele, a névválasztással is ezt hirdeti magáról. A múlt havi, szeptemberi számukban többek között olyan menő témát választottak maguknak, mint a hazai influenserek. Négy influenser el is meséli, hogy milyen klassz dolog influensereskedni. 

Az influenserekre valamilyen furcsa különös oknál fogva az a jellemző, hogy tevékenységüknek mélységet tulajdonítanak, megkülönböztetve magukat a többi influensertől, akik felszínesek, sekélyesek és üresek. Ellentétben velük. Mert ők tulajdonképpen csak egy divatos csatornaként ...

Tovább Szólj hozzá

média Istenes Bence influenser

süti beállítások módosítása