2017. okt 21.

Hende Csaba és a hazugok

írta: HÁZ
Hende Csaba és a hazugok

Szerző: Németh Ákos

Teljesen elképesztő Hende Csaba Vas megye 1-es választókerület országgyűlési képviselőjének reakciója a Markusovszky Kórházzal felmerült panaszokkal kapcsolatban.  Pár napja a „Kórházi Sztorik” több döbbenetes esetet hozott nyilvánosságra amit felkapott a sajtó is.   

Mikor a nyugat.hu megkérdezte Hende Csabát, mit gondol az esetről, a portál beszámolója szerint a következőképpen reagált:

A baloldali lakájmédia mondvacsinált hazug akciójának minősítette ezeket a személyes történeteket. Amiket az újságírók fantáziálnak, ezek pedig rágalmak és hazugságok. Amivel az eseteknek teret adó médiumok csak a közhangulatot próbálják megrontani, ebből politikai előnyt próbálnak kovácsolni. Ez egy rosszindulatú és kártékony cselekedet szerinte. 

https://youtu.be/AQ209bciSiA 

Illetve azt is elmondta, hogy nem nyilatkozik, mivel nem tekinti médiának, az adott médiumot, hiszen lejáratják a kórházat.

hende_csaba.jpg

Ma Magyarországon, nagyon komoly problémák vannak az egészségügyben, aki itt él, és itt jár az egészségügyi intézményekbe, az ezzel tisztában van. A kórházi dolgozók, erejükön felül teljesítve próbálják állni a sarat. Senki nem akarja lejáratni őket, sőt minden tisztelet azoké, akik ilyen körülmények között is itthon maradtak, bízva benne, hogy egyszer majd jobb idők is jönnek. A probléma azokkal a politikusokkal van, akik azt állítják, hogy minden a legnagyobb rendben, nincs itt semmi látnivaló. Pontosan ez a hozzáállás garantálja, hogy ne is változzon a helyzet, hisz a problémát megoldani csak úgy lehet, ha első lépésben felismerjük a probléma létét.

Mit várhatunk attól a képviselőtől, aki:

1. Nem ismeri el, hogy lehetnek problémák az egészségügyben.

2. Az egyik legnagyobb vidéki hírportálnak nem nyilatkozik, mondván az lakájmédia.

3. Ha tudomást szerez róla, hogy a körzetében élő polgárok, névvel, arccal problémás esetekről számolnak be. Nem megnyugtatja a közvéleményt, hogy természetesen ki fogják vizsgálni az eseteket, és intézkednek, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő. Inkább nemes egyszerűséggel az mondja, hogy ez hazugság.

Azért elgondolkodtató, hogy ez az ember 15 éve KÉPVISELŐ, akinek az a feladata, hogy képviselje a polgárok érdekeit.

 

Ne maradj le semmiről! Köved blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

kórház egészségügy Szombathely Hende Csaba