2017. okt 30.

Soros halálát kívánja és vén buzizza a szombathelyi DK-s politikus?

írta: HÁZ
Soros halálát kívánja és vén buzizza a szombathelyi DK-s politikus?

Szerző: szabomarton

A Fidesz-közeli Pesti Srácok szúrta ki Sárközi Zoltán kommentjét. A szombathelyi DK elnökségi tagja egy olyan poszt alá írt megjegyzést, amely arról szól, hogy a 87 éves Soros György világuralomra tört.

Nem hogy annak örülne a vén buzik, hogy még nem döglött meg! A helyébe utazgatnék erre a kis időre, ami még hátra van neki. Remélem nem sok és majd a pokolban elszámol

A helyesírási hibákon túl némi ideológiai bizonytalanságot is érzünk a politikus véleményében, hiszen a Gyurcsány Ferenc vezette párt irányvonala nincs éppen a fenti sorokkal szinkronban. Az, hogy szombathelyi DK vezető a nyílt melegellenességen túl a magyar származású milliárdos halálát is kívánja, több mint pikáns.

23021948_10156030642544238_1771411906_n.png

Sárközi ideológiai bukkanói nem most kezdődtek: a Pesti Srácok úgy tudja, hogy korábban volt az LMP tagja is, ám korábbi pártjával elmérgesedett a viszonya. Annyira, hogy be is perelte a pártot. Védelméről akkor az MSZP helyi elnöke, Czeglédy Csaba gondoskodott, akit időközben adócsalás vádjával helyeztek előzetes letartóztatásban. Blogunk úgy tudja, hogy a pert a Sárközi-Czglédy páros elvesztette.

Sárközinek úgy látszik, mindegy volt, hogy merre megy tovább, hiszen az LMP zöld, rendszerkritikus elveivel merőben ellentétes nézeteket valló neoliberális, gyurcsányista Demokratikus Koalícióba lépett át, ahol hamarosan a szombathelyi elnökség tagja lett. Úgy tudjuk, hogy egy helyi belharcban ő szorította ki az elnökségből Kelemen Krisztiánt, a DK egyik szombathelyi önkormányzati képviselőjét, aki ezt követően bár maradt a város képviselője, ám alapszervezetet váltott a pártban.

Kérdés, hogy a buzizó, halált kívánó bejegyzés után mit lép a DK Szombathelyen, és ha esetleg megválnak Sárközitől, akkor hova mehetne tovább? Hiszen az ilyen szövegekkel már a Jobbikba se vennék fel... 

 

Ne maradj le semmiről! Köved blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

Szombathely DK Soros György