2017. nov 10.

Elég jól viselkedtél ahhoz idén, hogy a kormány adjon Neked egy stadiont?

írta: HÁZ
Elég jól viselkedtél ahhoz idén, hogy a kormány adjon Neked egy stadiont?

Szerző: Németh Ákos

Puskás Tivadar, a szombathelyi polgármester szerint: a stadion egy olyan ajándék, amit az kap, aki rendesen viselkedik! Ez már a szervilizmus csimborasszója. Azt hittem lefordulok a székről és dörzsölgettem a szemem meg a fülem, mert nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt mondta. Sajnos nem tudom másképp értelmezni a hallottakat, csak úgy, hogy:

Ebből egyértelműen látszik, hogy maga a polgármester is hűbéresi rendszernek tartja a jelenlegi közállapotokat.

Itt szó sincs arról, hogy a szombathelyi Haladás futballcsapat milyen jól szerepel (annyira nem), vagy a város gazdasági lehetőségei mit tesznek lehetővé, esetleg a szombathelyieket megkérdeznék, hogy mire van leginkább szüksége a városnak! Dehogy, egyszerűen a „Jézuska” úgy döntött, hogy megérdemli Szombathely…

6287425a9947.gif

Kép: Amikor azt hiszed, hogy jó voltál, ezért jár neked egy stadiont, ám csak ezt kapod

 

Mondjuk a polgármester úr azért azt nem tette hozzá, hogy itt a történet nem csak arról szól, hogy ha elég jó alattvaló vagy akkor kapsz valamit. Mindenképp kell osztani, mert a haverok csak így tudják kiszivattyúzni az adófizetők pénzét, ahogy az LMP is elmondta a standionavató előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Ha ezt is hozzá vesszük, akkor a polgármester állítása, miszerint, ha jól viselkedünk, kapunk ajándékot, már egy kicsit kiegészül: inkább a „Na gyerekek, ha jók lesztek, akkor apu iszik egy sört, ti meg visszavihetitek az üres üveget” analógia állja meg a helyét. Szóval gyerekek, ha elég szolgalelkűek vagytok, akkor majd jól fogtok boldogulni! Ja, és hajrá Hali!

 

 

Ne maradj le semmiről! Kövesd blogunkat és Facebook-oldalunkat (ITT), hogy mindig lásd, mit gondolunk a világról!

Szólj hozzá

foci stadion karácsony futball ajándék Szombathely LMP Jézuska Haladás Puskás Tivadar